Τα πρώτα Χριστούγεννα της ανάπηρης σκυλίτσας Μπιάνκας, από την Κοζάνη, στο σπίτι της στην Αγγλία

December 7, 2021

Τα πρώτα Χριστούγεννα της ανάπηρης σκυλίτσας Μπιάνκας, από την Κοζάνη, στο σπίτι της στην Αγγλία

Διαφ.





α από τις μεγαλύτερες βοήθειες που μπορείς να δώσεις σε μια φιλοζωική οργάνωση αλλά και μια πραγματικά φιλόζωη πράξη είναι να υιοθετήσεις ένα ζωάκι με ειδικές ανάγκες. Δυστυχώς τα ζώα αυτά είναι τα τελευταία που υιοθετούνται καθώς οι περισσότεροι δεν ξέρουν ότι με τη βοήθειά μας, ένα τέτοιο πλάσμα μπορεί να ζήσει ευτυχισμένο σαν όλα τα άλλα ζώα.

[ads3]


από τη Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

Στο εξωτερικό είναι λίγο πιο ευαισθητοποιημένοι οι άνθρωποι. Υιοθετούν πιο εύκολα ανάπηρα ζώα, με ειδικές ανάγκες, μαύρα, άρρωστα, γέρικα. Τα ζώα που βασικά στη χώρα μας δεν έχουν μέλλον καθώς πεθαίνουν είτε στο δρόμο είτε σε ένα κλουβί καταφυγίου. Όλα όμως τα πλάσματα έχουν δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία. Γιατί να μην είμαστε εμείς που θα τους τη δώσουμε;

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην υπέροχη σκυλίτσα Μπιάνκα, η οποία πριν από 4 χρόνια βρέθηκε από εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Κοζάνης ΑΓΓΙΖΩΟ https://www.facebook.com/aggizwo.kozanis/  χτυπημένη από αυτοκίνητο στην Κοζάνη.

Η σκυλίτσα δυστυχώς έμεινε ανάπηρη στα δυο της πίσω πόδια. Οι άνθρωποι της φιλοζωικής έκαναν τα πάντα για αυτή. Ζητούσαν όμως απεγνωσμένα κάποιον να τη φιλοξενήσει ή να την υιοθετήσει καθώς η ζωή ενός ανάπηρου σκύλου είναι δύσκολη στο καταφύγιο.

Όμως 4 χρόνια δεν βρέθηκε κανείς εδώ στην Ελλάδα να ανοίξει το σπίτι του για αυτή τη σκυλίτσα που, παρά την αναπηρία της, δεν έχασε ποτέ την αγάπη της για ζωή. Δεν χτύπησε ποτέ το τηλέφωνο για αυτή. Αλλά συχνά η ζωή στα φέρνει αλλιώς. Μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή γιατί πριν από μερικούς μήνες της δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Μια οικογένεια από τη Μεγάλη Βρετανία θέλησε να ανοίξει το σπίτι της και να αγκαλιάσει την ταλαιπωρημένη αυτή σκυλίτσα.

Φέτος η Μπιάνκα θα κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι της στην Αγγλία. Με αγάπη και ζεστασιά. Η οικογένειά της τη λατρεύει και τη θεωρεί μοναδική.



Εμείς της ευχόμαστε να ζήσει πολλά χρόνια και να έχει μια καλή ζωή.

Η ανάρτηση του Φιλοζωικού Σωματείου Κοζάνης ΑΓΓΙΖΩΟ που μας γέμισε χαρά.   https://www.facebook.com/aggizwo.kozanis/photos/a.738437906203207/2670505212996457/?type=3&theater

Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας το εξής: Για να μπορούν οι εθελοντές των φιλοζωικών σωματείων να σώζουν ζώα όπως η Μπιάνκα, αλλά και άλλα φυσικά, θα πρέπει εμείς να τους στηρίζουμε. Ακόμα και 1 ευρώ είναι πολύτιμο για αυτούς.

Δείτε την Μπιάνκα να ποζάρει μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο




Αναδημοσίευση από: pet pet news




Πηγή