Μυτιλήνη: Χτύπησε σκυλίτσα με το αυτοκίνητό του και είπε" σιγά, δε χτύπησα και άνθρωπο- Πώς κάνετε έτσι;"

December 6, 2021

Μυτιλήνη: Χτύπησε σκυλίτσα με το αυτοκίνητό του και είπε" σιγά, δε χτύπησα και άνθρωπο- Πώς κάνετε έτσι;"

Διαφ.


Ότι και να πούμε για τη συμπεριφορά πολλών απολίτιστων ανθρώπων στα ζώα είναι λίγο. Τα κακοποιούν, τα σκοτώνουν, τα βασανίζουν με απίστευτους τρόπους, τα χτυπάνε με το αυτοκίνητο, τα παρατάνε σαν σκουπίδια και φεύγουν ήσυχοι χωρίς να έχουν καμία ενοχή.
Το τελευταίο συνέβη αυτές τις μέρες στη Μυτιλήνη όπου κάποιος οδηγός περνούσε σε δρόμο της Παγανής είδε από μακριά μια σκυλίτσα και όχι μόνο δε μείωσε ταχύτητα αλλά πήγε κατευθείαν πάνω της και τη χτύπησε. Και εξαφανίστηκε, όπως κάνουν οι περισσότεροι.
Κάποιοι οδηγοί τον σταμάτησαν πιο κάτω λέγοντάς του αυτό που έκανε και εκείνος τους απάντησε με μεγάλο θράσος και απανθρωπιά: “σιγά, δε χτύπησα και άνθρωπο- Πώς κάνετε έτσι;”
Για κακή του τύχη όμως κράτησαν την πινακίδα του αυτοκινήτου του και του έγινε καταγγελία στην αστυνομία. Η σκυλίτσα κούτσαινε και ήταν πολύ τρομοκρατημένη. Μεταφέρθηκε από το Δήμο στο κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσιμο στο πόδι και όγκο στη θηλή. Και έφερε τσιπάκι.
Λίγη ώρα μετά βρέθηκε ο κηδεμόνας της και την παρέλαβε. Είπε ότι το ζώο το είχε σκάσει. Εδώ να σημειώσουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί που έχουν δει πολλές φορές τη σκυλίτσα να κυκλοφορεί ελεύθερη, κάτι που είναι σε αντίθεση με αυτά που λέει ο κηδεμόνας της.


Πηγή