Εγκαταλελειμμένο πίτμπουλ μεταμορφώθηκε θεαματικά όταν βρήκε μια οικογένεια που το αγάπησε

December 6, 2021

Εγκαταλελειμμένο πίτμπουλ μεταμορφώθηκε θεαματικά όταν βρήκε μια οικογένεια που το αγάπησε

Διαφ.

Γνωρίστε την Σπίριτ Γκόλντεν Χαρτ, ένα σκυλάκι της ράτσας πίτμπουλ, που βρέθηκε από τους αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες, στους δρόμους της περιοχής. Το πλάσμα ήταν τόσο πεινασμένο, που ζούσε με δυσκολία. «Απείχε λίγες ώρες από τον θάνατο, με τα μεγάλα τσιμπούρια να τρέφονται από το σώμα της και τα παράσιτα να βρίσκονται στις ανοιχτές της πληγές», αναφέρει η οργάνωση διάσωσης Ghetoo.

[ads3]


«Την ονομάσαμε Πνεύμα της Χρυσής Καρδιάς (μπορείτε να εντοπίσετε τη χρυσή καρδιά στο σώμα της), γιατί γνωρίζαμε ότι ήταν δυνατή». Οι διασώστες την μετέφεραν αμέσως στον κτηνίατρο, όπου ξεκίνησε η θεραπεία της. Σύντομα ανακάλυψαν πως το τετράποδο υπέφερε από πολυαρθρίτιδα, ακολούθησαν πυρετοί και πρησμένες αρθρώσεις.

«Αφότου έλαβε μεγάλη ποσότητα υγρών ενδοφλέβια, έκανε μεταγγίσεις αίματος και νοσηλεύτηκε για πολλές μέρες, ο αριθμός των ερυθρών αιμοσφαιρίων ανέβηκε και το επίπεδο της πρωτεΐνης σταθεροποιήθηκε». Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο σκύλος ζύγιζε περίπου 21 κιλά, τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος ήταν πολύ καλά και σταματούσε να λαμβάνει στεροειδή.

Η ανθρώπινη μητέρα που την υιοθέτησε, την λατρεύει. Αναφέρει πως έχει γίνει μια «παχουλή τεμπελίτσα» και αξίζει μια άνετη ζωή. Εμείς είμαστε σίγουροι πως αξίζει το καλύτερο.

Η Σπίριτ Γκόλντεν Χαρτ, είναι ένα πίτμπουλ που βρέθηκε από τους αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες, στους δρόμους της περιοχής.

«Απείχε λίγες ώρες από τον θάνατο. Είχε μεγάλα τσιμπούρια και παράσιτα να βρίσκονται στις ανοιχτές της πληγές.»Οι διασώστες την μετέφεραν αμέσως στον κτηνίατρο, όπου ανακαλύφθηκε πως έπασχε από πολυαρθρίτιδα.

Μετά από αρκετές μέρες θεραπείας, κατάφερε να κερδίσει κάποιο βάρος και οι εξετάσεις αίματος ήταν όλο και καλύτερες.

Η ανθρώπινη μητέρα της αναφέρει πως έχει γίνει μια «παχουλή τεμπελίτσα».Αξίζει μια άνετη ζωή και ό,τι καλύτερο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο, με το γλυκό τετράποδο.
Πηγή