Σκύλος έφαγε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μαζί με τις κορδέλες – Κινδύνευσε να πεθάνει

December 6, 2021

Σκύλος έφαγε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μαζί με τις κορδέλες – Κινδύνευσε να πεθάνει

Διαφ.

Σε επέμβαση τριών ωρών υποβλήθηκε ένας σκύλος στη Βρετανία που έφαγε 34 χριστουγεννιάτικα στολίδια.

[ads3]


Ο Μάρλεϊ, ένα Λαμπραντόρ ηλικίας 7 ετών, βρήκε τα στολίδια, που έμοιαζαν με μπισκότα, στην κουζίνα της ιδιοκτήτριάς του και νομίζοντας πως είναι φαγητό, τα έφαγε μαζί με τις κορδέλες που είχαν πάνω τους.

Μόλις η Ρέιτσελ Μπάλμερ κατάλαβε τι είχε συμβεί, πήγε αμέσως τον σκύλο της, που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, στον κτηνίατρο.

Στην διάρκεια της επέμβασης, οι γιατροί αφαίρεσαν από το στομάχι του Μάρλεϊ όλες τις κορδέλες μαζί με μερικά κόκαλα.Από την πλευρά της η 37χρονη γυναίκα τόνισε πως είχε αφήσει τα στολίδια μέσα σε σακούλες δώρου, «σε ασφαλές σημείο που δεν έφτανε ο Μάρλεϊ».

«Όλα αυτά τα χρόνια, ο Μάρλεϊ έχει φάει διάφορα πράγματα που δεν έπρεπε και συνήθως τα αποβάλλει μετά αλλά αυτή τη φορά άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και έδειχνε να βρίσκεται σε σοκ. Έκανε συνεχώς εμετούς και έβγαζε κορδέλες», εξήγησε η ίδια.Οι γιατροί, που πραγματοποίησαν την επέμβαση, έκαναν λόγο για μια εγχείριση υψηλού κινδύνου. «Ήταν μιας μακράς διάρκειας επέμβαση, αρκετά ριψοκίνδυνη. Οι πιθανότητες επιβίωσης του Μάρλεϊ στη διάρκεια της νύχτας έδειχναν ελάχιστες. Ευτυχώς όμως τα κατάφερε», σημείωσαν.

Πηγή: lifo.gr Με πληροφορίες από BBC