Η Λίντα, η γυναίκα με καρκίνο βρίσκει την ιδανική λύση για τα 4 σκυλιά της

December 4, 2021

Η Λίντα, η γυναίκα με καρκίνο βρίσκει την ιδανική λύση για τα 4 σκυλιά της

Διαφ.





Όταν η Linda ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο, αυτό που ήταν πιο σημαντικό για εκείνη ήταν να βρει μια ιδανική λύση για τα 4 τσιουάουα της.

[ads3]


Η ζωή μιας γυναίκας από τη Φλόριντα που ονομάζεται Λίντα δεν πηγαίνει καλά τον τελευταίο καιρό. Πριν από λίγο καιρό διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα σταδίου 4 και έκτοτε υποβάλλεται σε βαριά χημειοθεραπεία. Από εκείνη τη στιγμή η ανησυχία της, όπως και για την ίδια, ήταν και για τα 4 σκυλάκια της τσιουάουα .

Η Linda βρίσκει την ιδανική λύση για τα 4 σκυλάκια της

Το άγχος και οι παρενέργειες της θεραπείας ανάγκασαν τη Λίντα να μετακομίσει από τη γενέτειρά της, το Φορτ Λόντερντεϊλ, στη Φλόριντα του Ρόουντ Άιλαντ μαζί με την αδερφή της.

Σε αυτούς τους δύσκολες μήνες που την περίμεναν, η γυναίκα σίγουρα δεν θα μπορούσε να αναλάβει τη φροντίδα του 16χρονου Scaredy , του 14χρονου Brewsy , της 14χρονης Suzy και της 4ης αγαπημένης σκυλίτσα της.

Σε εκείνο το σημείο, εκείνη και η αδερφή της άρχισαν να αναζητούν μια λύση για αυτούς. Φυσικά η Λίντα ήθελε να είναι ασφαλείς και πιθανώς να μείνουν μαζί.



Ωστόσο, ήξερε ότι τα κανονικά καταφύγια σκύλων θα τους έκαναν ευθανασία λόγω της ηλικίας τους, ενώ τα ρείθρα θα τα άφηναν να σαπίσουν σε μικρά, άβολα, βρώμικα κλουβιά. Καμία λύση, λοιπόν, δεν ήταν νοητή.

Η Linda βρίσκει την ιδανική λύση για τα 4 σκυλάκια της

Ενώ έκανε έρευνα στο διαδίκτυο, η γυναίκα βρήκε τον ιστότοπο Vintage Pet Rescue . Πρόκειται για ένα γηροκομείο και ξενώνα για ηλικιωμένα κατοικίδια ζώα, που δημιουργήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διαρκή φροντίδα και περιποίηση για μεγαλύτερα ή προβληματικά σκυλάκια .

Αυτή ήταν η ιδανική λύση για τη Linda, τόσο που επικοινώνησε αμέσως με τους ιδιοκτήτες, ρωτώντας τους αν είχαν διαθεσιμότητα . Η διαθεσιμότητα έφτασε αμέσως.



Από εκείνη τη στιγμή τα 4 σκυλιά βρίσκονται σε αυτή την υπέροχη δομή και ζουν τις μέρες τους πιο ήρεμα από ποτέ. Φυσικά, τους λείπει η μαμά τους και της μαμάς τους, αλλά παραμένουν πάντα σε επαφή και συχνά οργανώνονται και επισκέψεις.

Καθώς η κατάσταση της Linda βελτιωνόταν, η Scaredy , το μεγαλύτερο σκυλάκι, μπόρεσε ακόμη και να πάει σπίτι με τον ιδιοκτήτη της. Όλοι, συμπεριλαμβανομένων των εθελοντών Vintage Pet Rescue, ελπίζουν ότι η κατάσταση της γυναίκας θα βελτιωθεί σε σημείο που θα επιτρέψει στα άλλα 3 σκυλάκια να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

 




Πηγή